circle

Anikó - Főbevásárló nő

"A reklámok támogatják a vásárlási döntéseimet, segítenek naprakészen tartani a számomra fontos termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat, hogy ezzel időt spórolhassak. A belőlük származó inspirációkkal élvezetessebbé tehetem a mindennapi rutint."

Házas 47 éves 2 gyermeke van közgazdász végzettségű Székesfehérváron él családjával A praktikum és a hatékonyság számára a legfontosabb

Jellemzők

aktív
aktív
magasan edukált
magasan edukált
szervezett
szervezett
igényes
igényes
érzékeny
érzékeny
döntéshozó
döntéshozó
tudatos
tudatos
családos
családos

Megengedheti magának, hogy az átlagnál többet költsön (ABC1). Elsősorban a család testi-és lelki jóléte, annak támogatása fontos számára. Az élet számos területén tudatos, legyen szó étkezésről, egészségről vagy biztosításokról. A saját maga jólétére is áldoz igényes termékek választásával. Élvezi a gasztronómiát, otthona szépítését, a divatot, a baráti összejöveteleket. Hobbija a kertészkedés. Aktív, tevékeny, érdeklődő, empatikus. Egyszerre tiszteli a hagyományokat, és élvezi a modern kor lehetőségeit.

Pozitív reklámbefogadó. Preferálja a nyomtatott sajtót. Ragaszkodik a kedvenc magazinjához, miközben más klasszikus médiacsatornákat is kiegyensúlyozottan fogyaszt (tv, radio, online).

“Szeretem a lakásomat ízlésesen, kényelmesen berendezni, hogy családias, meleg hangulatot árasszon." (AFF 116)
"Fontos, hogy mindenki éljen az újrahasznosítással." (AFF 105)
“Szeretek főzni." (AFF119)
"Ügyelek arra, hogy családom és gyermekeim legalább kúraszerűen szedjenek valamilyen vitamint." (AFF 121)
Forrás: TGI-NOK 2020/3-4 2021/1-2, TOP2BOX
astronet.hu - Kedvenc helyszín Szeret otthonában kikapcsolódni. A munka mellett marad ideje a bevásárlásra és a családra.
Anikó - kedvenc helyszín
Anikó - kedvenc helyszín
Vissza a célcsoporthoz

Milyen márkákkal érhető el?

    Button arrowVissza a célcsoporthoz