circle

Andrea - Könnyed hírfogyasztó

A reklámok segítenek abban, hogy a számomra fontos termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban is naprakész maradjak, különösen szeretem ha a reklám szórakoztat. A színes magazinokban és a napilapokban gyakran látok figyelemfelkeltő, hasznos hirdetésket. Az interneten megjelenő reklámok is segítik vásárlási döntéseimet.

házas 47 éves 1 gyermeke van Debrecenben él családjával kozmetikus Imádja ha mindennel képben van. Egyszerre ismeri ügyfelei és a sztárok titkait és a legújabb terméktredeket.

Jellemzők

naprakész
naprakész
aktív
aktív
környezettudatos
környezettudatos
családcentrikus
családcentrikus
lokálpatrióta
lokálpatrióta
kíváncsi
kíváncsi

Ragaszkodik a megszokott médiamixéhez, érdekesnek és hasznosnak tartja az extra tartalmakat, mellékleteket. Sokféle terméket olvas, preferálja a nyomtatott sajtót. Internetfogyasztási és tévénézési szokásai átlagosak, szeret moziba járni. A mindennapok fogyasztási döntéseit befolyásolják az olvasott tartalmak, legyen szó utazásról, főzőséről vagy akár vásárlásról. Szereti a kulturális programokat, de nyitott a könnyedebb időtöltésre is. Élvezi a ruhavásárlást, lépést tart a divattal. Munkájában elhivatott, tudatos, modern nő. Környezettudatos, kész többet fizetni a környezetbarát megoldásokért.

" Az internet lehetővé teszi, hogy jobban megismerjem az egyes termékek, márkák előnyeit." (AFF 108)
"Tudatosan takarékoskodom a háztartási energiával." (AFF 109)
"Jobban szeretek mindent egy nagy üzletben megvenni." (AFF 106)
"Édesszájú vagyok." (AFF 107)
"Érdemes többet fizetni jó minõségû áruért." (AFF 107)
Forrás: TGI-NOK 2020/3-4 2021/1-2; TOP2BOX
24 Óra - Kedvenc helyszín Városi térben érzi jól magát.
Vissza a célcsoporthoz

Milyen márkákkal érhető el?

    Button arrowVissza a célcsoporthoz