circle

Autó-Motor

magazin

Termékprofil

Hazánk legpatinásabb és legolvasottabb közlekedési témájú magazinja, hitelessége, témaválasztása szakmai körökben is elismert és népszerű. A kéthetente megjelenő lapban a járműpiac aktualitásairól, a legfrissebb járműújdonságokról olvashatnak a fogyasztók, és megtalálható benne a modellek bemutatása, menetpróbák és hazai tesztek – a személyautóktól kezdve a motorkerékpárokon át a haszongépjárművekig.

Tartalmi fókuszok
autó
informatika
sport
technológia

Célcsoport

Az Autó-Motor a legalább középfokú végzettséggel rendelkező, az autó-és motorsportok iránt érdeklődő férfi olvasókat célozza meg.

Hirdetői USP

Hiteles és transzparens: az autó-motor lapok piacán az egyetlen auditált magazin, ami az olvasottsági kutatásban is szerepel.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2021/1-4

Elérések

Reach Reach
90 381
Összesen értékesített Összesen értékesített
16 633
Előfizetéses Előfizetéses
8 558
NOK 2021/1-4, MATESZ Gyorsjelentés; 2021/Q4

Social media követők

Facebook icon 105 252 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle