circle

automotor.hu

honlap

Termékprofil

A népszerű honlap a nyomtatott magazin rendkívül széles spektrumú tartalmát teszi közzé digitálisan, kibővített formában, fotókkal, műszaki leírásokkal. Rovataiban beszámol a legfrissebb autózással kapcsolatos hírekről, a járműipar újdonságairól, foglalkozik új és használt autókkal, motorokkal, tuninggal, haszongépjárművekkel, járműtechnikával, autó-motor sporttal egyaránt, mindezt rendkívül gazdag képanyaggal, videóval kiegészítve.

Tartalmi fókuszok
autó
informatika
sport
technológia

Célcsoport

Középkorú férfi olvasók, jellemzően családosak, ABC státuszúak, akiket az átlagnál jobban érdekel az autó-motor tematika és a technika. Potenciális autóvásárlók.

Hirdetői USP

Potenciális autóvásárlók. Átlag feletti jövedelemmel rendelkeznek.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

DKT-gemius (15+ belföldi közönség, multiplatform), 2022/02 havi adat

Elérések

Multiplatform Multiplatform icon
3 000 napi ru
7 000 napi pv
83 000 havi ru
214 000 havi pv
Mobil Mobile icon
2 000 napi ru
4 000 napi pv
62 000 havi ru
124 000 havi pv
Forrás: DKT-gemius (15+ belföldi közönség), 2022/02

Social media követők

Facebook icon 105 252 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

magazin Médiaajánlat
circle