circle

Bors Extra

magazin

Termékprofil

Bors Extra olvasói többet kapnak, mint ami a hagyományos sztármagazinok kínálata. Magazinunk bepillantást enged a legkedveltebb, elismert hírességeink életébe és a világsztárok hétköznapjaiba. A hosszabb, cikkekben ismert és elismert emberekkel készült interjúkat, a mindennapi életet megkönnyítő ötleteket, hasznos információkat közöl. A magazin különlegessége, az olvasók által kedvelt, rejtvénymelléklet.

Tartalmi fókuszok
bulvár
celebek
hírek

Célcsoport

Nők, 30-55 év közötti korosztály, AB státusz.

Hirdetői USP

Olvasói véleményvezérek. A világra nyitott fogyasztók, akiket nemcsak a sztáros tartalmak érdeklenek átlag felett, hanem a hírek vagy az általános női tematikák, mint gyógyászat, gasztronómia, lakberendezés vagy utazás.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2021/1-4

Elérések

Reach Reach
60 203
Nyomott példányszám Nyomott példányszám
25 000
NOK 2021/1-4, Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 211 654 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

napilap Médiaajánlat
hetilap Médiaajánlat
melléklet Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle