circle

Bors Hétvége

hetilap

Termékprofil

A Bors napilap hétvégi lapszáma október 15-től már péntek-szombat-vasárnap, 3 napos terjesztéssel érhető el. A kiadvány magazinosabb jelleggel, valódi kikapcsólódást ígért vásárlóinak.
A receptek, Tv műsor, horoszkóp, rejtvény mellett az aktuális autó tesztek, gyógyító praktikák, sztárok történetei olvashatók.

Tartalmi fókuszok
autó
bulvár
celebek
egészség
ezotéria
gasztronómia
hírek
TV műsor

Célcsoport

A nyomtatott médiát fogyasztó, hírfüggő olvasók.

Hirdetői USP

A kiadvány a hétvégi kikapcsolódáshoz nyújt szórakoztató tartalmat, ezért az olvasók kellemes hangulatban találkoznak a lapban elhelyezett hirdetésekkel, így azok tartalma jobban rögzül.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Összesen értékesített Összesen értékesített
27 890
MATESZ Gyorsjelentés; 2021/Q4 (Bors napilap adatai alapján)

Social media követők

Facebook icon 211 654 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

napilap Médiaajánlat
magazin Médiaajánlat
melléklet Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle