circle

Bors

napilap

Termékprofil

A Bors napilap a legsokszínűbb szórakoztató napilap, a hét minden napján felhőtlen szórakozást, tartalmas kikapcsolódást kínál olvasóinak. A Bors szókimondó, néha kicsit csípős. Az olvasó megkap mindent: szórakozást, hasznos információt és sok praktikus ötletet. A Bors napilap különböző tematikájú mellékletekkel jelenik meg, hiszen hétfőnként egészség, szerdán TV műsor, pénteken gasztro témában, a hét többi napján pedig rejtvénnyel kiegészítve kerül az újságosokhoz a napilap.

Tartalmi fókuszok
bulvár
celebek
ezotéria
hírek
közéleti hírek
sport

Célcsoport

Középkorú, minimum középfokú végzettségű olvasók, akik érdeklődnek az aktualitások iránt, és nyitottak a bulvár tartalmakra.

Hirdetői USP

Érdeklődő, a világ dolgaira nyitott olvasók. A Bors olvasói körében felülreprezentált a vélemény formálok elérése.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2021/1-4

Elérések

Reach Reach
210 404
Összesen értékesített Összesen értékesített
27 890
NOK 2021/1-4, MATESZ Gyorsjelentés; 2021/Q4

Social media követők

Facebook icon 211 654 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

magazin Médiaajánlat
hetilap Médiaajánlat
melléklet Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle