circle

Figyelő TOP 200

évkönyv

Termékprofil

Az évente egy alkalommal megrendezésre kerülő TOP200 Konferencia és a hozzá kapcsolódó TOP200 Gála minden év egyik legkiemelkedőbb üzleti eseménye. Magyarország azon kétszáz legnagyobb cége kerül ilyenkor fókuszba, amelyek az adott évben, előre meghatározott szempontok alapján a legjelentősebb gazdasági eredményeket érték el.

Tartalmi fókuszok
gazdasági hírek
prémium tartalmak

Célcsoport

Magasan kvalifikált, nagy vásárlóerővel rendelkező, átlagon felüli, igényes személyes fogyasztással bíró döntéshozók, a gazdasági és politika elit tagjai, vállalkozók, vállalkozói felső- és középvezetők.

Hirdetői USP

A hirdetések minőségi kivitelben és színvonalas tartalmi környezetben kerülnek elhelyezésre.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Tervezett nyomott Tervezett nyomott
8 000
Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 15 394 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle