circle

hot! Beauty&Plasztika

különszám

Termékprofil

Magyarországon egyedülálló kiadvány, a hot! Beauty&Plasztika a legújabb kozmetika és sebészeti eljárásokat mutatja be és segít eligazodni a plasztikai sebészet világában. Megmutatja, melyik sztár, melyik módszerre esküszik, és azt is megtudhatják az olvasók, milyen trükköket vethetnek be szépülésük érdekében, ha mégsem akarnak kés alá feküdni. A hot! Plasztika időszakos kiadvány 3 hónapig érhető el a standokon. Termékünk ősszel tovább bővül, már hot! Beauty&Plasztika néven jelenik meg, prémium magazinként.

Tartalmi fókuszok
bulvár
celebek
divat
hírek
szépség

Célcsoport

A magazin olvasóit kiemelten érdekli a plasztika, amely napjainkban egyre divatosabb téma. A célcsoport tagjai a 18–39 éves, legalább középfokú végzettséggel rendelkező, ABC státuszú, modern életstílusú, nyitott és „kíváncsi” városi nők.

Hirdetői USP

Egyedi, erős szerkesztőségi tartalom, tematikus kapcsolódás lehetőséggel.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Nyomott példányszám Nyomott példányszám
25 000
Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 26 907 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle