circle

hot! Magazin

magazin

Termékprofil

A hot! magazin új generációs szórakoztató, heti sztármagazin. Az exkluzív kivitelezésű hot! magazin a hazai és külföldi sztárok legforróbb titkait, pletykáit tárja olvasói elé. Hangneme közvetlen, lényegre törő, szórakoztató és kíváncsi. A humor fontos eleme a kiadványnak. A lap legfőbb pilléreit a Heti hot! aktualitások, sztárok-hírességek (50-50% magyar és külföldi), parti- és a hot! exkluzív-interjúk alkotják. Emellett megtalálhatók a lapban klasszikus női magazinelemek is: sztárdivat, sztárdiéta, utazás, ezotéria, trend, gasztro és horoszkóp.

Tartalmi fókuszok
bulvár
celebek
divat
hírek
szépség

Célcsoport

A hot! magazin elsősorban olyan 18–39 éves, fiatalos nőket céloz meg (másodlagos célcsoport: 18–59 éves nők), akik érdeklődnek a sztárhírek, sztárpletykák, tv-sorozatok, divat, szex, szerelem, párkapcsolatok iránt. Az olvasók legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek ABC státuszú, modern életstílusú, nyitott és „kíváncsi” városi nők.

Hirdetői USP

Értékes női célcsoportot szólít meg. A TV kampányok hatékony kiegészítő médiuma, mert olvasói átlag felett nyitottak a TV sztárok és TV műsorok világára.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2021/1-4

Elérések

Reach Reach
138 247
Összesen értékesített Összesen értékesített
44 140
Előfizetéses Előfizetéses
10 150
NOK 2021/1-4, MATESZ Gyorsjelentés; 2021/Q4

Social media követők

Facebook icon 26 907 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle