circle

Like Balaton Magazin

magazin

Termékprofil

A likeBalaton magazin azok számára nyújt különleges és látványos összeállításokkal kikapcsolódási és tájékozódási lehetőséget, akik a Balaton iránt érdeklődnek, és szeretik kézbe venni, lapozgatni kedvenc újságjukat. Az ingyenes, de modern, látványos kiadvány szezon idején elsősorban a Balaton-parti településeken, szezonon kívüli időszakban pedig országos terjesztésben érhető el.

Tartalmi fókuszok
infotainment
kultúra
utazás

Célcsoport

A Balaton iránt érdeklődők, utazást tervezők, ott tartózkodók, vagy álmodozók. Mindenki, aki szereti a Balatont, a szórakozást és a kikapcsolódást.

Hirdetői USP

Tematikus kapcsolódási környezetet nyújt a hirdetések elhelyezéséhez. A Balaton környéki lehetőségek iránt érdeklődőket meddő szórás nélkül éri el.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Nyomott példányszám Nyomott példányszám
40 000
Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 38 294 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle