circle

likebalaton.hu

honlap

Termékprofil

A likebalaton.hu programajánló és információs online portált, mely egyedi, geo lokáció alapú megoldásokkal segíti felhasználóit a minél gyorsabb, személyre szabott keresésben. Bekapcsolt GPS mellett azonnal felismeri, hogy az oldal látogatója például melyik Balaton-parti településen van, hol keres programot, éttermet vagy éppen egy jó strandot. A likebalaton.hu látogatójának – amellett, hogy a legfrissebb helyi hírekről, a balatoni közlekedéssel kapcsolatos információkról tájékozódhat – arra is lehetősége van, hogy az aktuális tartózkodási helyétől eltérő településen, vagy akár a teljes balatoni régióban nézelődjön, keressen.

Tartalmi fókuszok
infotainment
kultúra
utazás

Célcsoport

A balatoni szabadidős programokról, fesztiválokról, látnivalókról, szolgáltatásokról érdeklődő felhasználók.

Hirdetői USP

Letisztult, átlátható és olvasóbarát portál, könnyen áttekinthető rovatstruktúrával várja az olvasókat és hirdetőket. Tematikus kapcsolódási lehetőségeket nyújt.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

DKT-gemius (15+ belföldi közönség, multiplatform), 2022/02 havi adat

Elérések

Multiplatform Multiplatform icon
2 000 napi ru
4 000 napi pv
46 000 havi ru
114 000 havi pv
Mobil Mobile icon
1 000 napi ru
2 000 napi pv
35 000 havi ru
71 000 havi pv
Forrás: DKT-gemius (15+ belföldi közönség), 2022/02

Social media követők

Facebook icon 38 294 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

magazin Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle