circle

Magyar Nemzet Jótett

tematikus melléklet

Termékprofil

A Magyar Nemzet 2021 decemberében Jótett címmel tematikus oldalakat jelentet meg a főlapon belül. Terveink szerint hetente, vagyis decemberben összesen négy alkalommal jelenik meg az összeállítás. A megjelenés az adományozás, a segítségnyújtás, a cégek, szervezetek, az állami szektor társadalmi felelősségvállalásának témakörét járja körbe a lap szakújságíróinak a szerkesztésében.

Tartalmi fókuszok
gazdasági hírek
közéleti hírek

Célcsoport

Konzervatív értékrendű, közép- és felsőfokú végzettségű, főleg városokban élők, akik a napi közéleti, politikai hírek mellett érdeklődnek a gazdaság, a kultúra és a sport hírei iránt. Olvasóink számára fontos a gyors, pontos, megbízható tájékoztatás.

Hirdetői USP

Minőségi célcsoportot ér el. A témára nyitott olvasókat meddő szórás nélkül éri el.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Social media követők

Facebook icon 23 133 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

belső melléklet Médiaajánlat
napilap Médiaajánlat
belső melléklet Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle