circle

Magyar Nemzet Lugas

belső melléklet

Termékprofil

A Lugas a Magyar Nemzet szombatonként megjelenő 16 oldalas képes magazin melléklete. Célja a hazai és európiai társadalmi, kulturális és gazdasági folyamatok nyomonkövetése. Az aktuális témák mellett számos interjút olvashatunk neves művészekkel, sportolókkal, közéleti személyekkel. Teret kapnak a mellékletben a vidéki Magyarországról vagy a határon túli területekről szóló riportok, valamint élvonalbeli íróink tárcái is. A melléklet rendszeresen közöl gasztronómiai és tudományos cikkeket, valamint művészeti kritikákat.

Tartalmi fókuszok
gasztronómia
közéleti interjúk
kultúra
sport

Célcsoport

Konzervatív értékrendű, közép- és felsőfokú végzettségű, főleg városokban élők, akik a napi közéleti, politikai hírek mellett érdeklődnek a gazdaság, a kultúra és a sport hírei iránt. Olvasóink számára fontos a gyors, pontos, megbízható tájékoztatás.

Hirdetői USP

Minőségi célcsoportot ér el. Véleményformáló közönséget szólít meg.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Social media követők

Facebook icon 23 133 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

tematikus melléklet Médiaajánlat
napilap Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle