circle

Magyar Nemzet Oktatás

belső melléklet

Termékprofil

A Magyar Nemzet 2022 febuár 1-én tematikus összeállítást jelentet meg Oktatás címmel a főlapon belül. A megjelenés az idei év szeptemberében induló osztatlan, alap- és mesterképzések, valamint felsőoktatási szakképzések jelentkezési határidejének (2022 február 15) közeledtével az oktatás aktuális témáit dolgozza fel a lap szakújságíróinak a szerkesztésében.

Tartalmi fókuszok
gazdasági hírek
ifjúsági tartalom és oktatás
közéleti hírek

Célcsoport

Konzervatív értékrendű, közép- és felsőfokú végzettségű, főleg városokban élők, akik a napi közéleti, politikai hírek mellett érdeklődnek a gazdaság, a kultúra és a sport hírei iránt. Olvasóink számára fontos a gyors, pontos, megbízható tájékoztatás.

Hirdetői USP

Minőségi célcsoportot ér el. A témára nyitott olvasókat meddő szórás nélkül éri el.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Social media követők

Facebook icon 23 133 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

tematikus melléklet Médiaajánlat
napilap Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle