circle

Mandiner Útravaló

különszám

Termékprofil

A Mandiner hetilap különszáma, 2021-ben jelent meg először. A Mandiner Útravaló szellemi, utazási és életkalandokra hívja olvasóit. izgalmas sorsokat és történeteket ismerhetnek meg a magyar jelenből és a múltból portréinterjúinkban és riportjainkban; tartalmas esszéket olvashatnak az előttünk álló jövő kihívásairól; de emellett szerzőink szülőföldjeikhez intézett vallomásaival is találkozhatnak.
A Mandiner Útravaló különkiadása könnyed – de nem akar könnyűnek találtatni.

Célcsoport

25 és 40 év közötti Budapesten és vidéki városokban élő aktív férfiak, akik felsőfokú végzettséggel rendelkező vállalkozók vagy vezető beosztásúak. Jól képzett, értékelvű, nyitott gondolkodású értelmiségi fiatalok. Ezenkívül mindenki, de elsősorban azok, akik nemcsak a híreket fogyasztják, hanem szeretnének azok mögé is nézni.

Hirdetői USP

Tematikus kapcsolódási lehetőség. Minőségi hirdetői környezet.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Nyomott példányszám Nyomott példányszám
10 000
Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 76 876 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle