circle

MANDINER

magazin

Termékprofil

A Mandiner egy konzervatív értékrendű, meghatározó, minőségi, véleményformáló hetilap. Mindig naprakész, értékelvű és őszinte szókimondás jellemzi, így számtalan nézőpontot, hozzáállást és véleményt ismertet meg olvasóival.

Tartalmi fókuszok
gazdasági hírek
közéleti hírek

Célcsoport

25 és 40 év közötti Budapesten és vidéki városokban élő aktív férfiak, akik felsőfokú végzettséggel rendelkező vállalkozók vagy vezető beosztásúak. Jól képzett, értékelvű, nyitott gondolkodású értelmiségi fiatalok. Ezenkívül mindenki, de elsősorban azok, akik nemcsak a híreket fogyasztják, hanem szeretnének azok mögé is nézni.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Nyomott példányszám Nyomott példányszám
16 000
Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 76 876 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

különszám Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle