circle

METROPOL

napilap

Termékprofil

A Metropol bátor és pimasz, a célja pedig az, hogy egyre jobb legyen élni Budapesten és az országban. Ezért ha kell, utánajárunk az ügyeknek, ha kell, felháborodunk, ha pedig jó dolog történik, akkor együtt örülünk Önökkel. Arról írunk, ami a „levegőben van”, és ami a budapestieket a legjobban érdekli, a bevásárlástól a közlekedésig, az iskolától a munkahelyig. Röviden és tömören, könnyen emészthető formában mondjuk el, mi történt tegnap és mi fog történni aznap. Az újság minden budapestihez szól, az olvasó hasznos barátja kíván lenni. Ezért rengeteg tanáccsal, tippel és praktikus kisokossal segítjük az olvasót, és közérthetően elmondjuk, milyen fontos döntések születtek.

Tartalmi fókuszok
bulvár
celebek
család (háztartás)
hírek
infotainment
közéleti hírek
sport

Célcsoport

Budapesten vagy az agglomerációban élők. Jellemzően tömegközlekedést használnak (BKK, HÉV, MÁV, Volán), vagy irodai dolgozók, egyetemisták, hiszen a lapot irodaházakban, egyetemeken és főiskolákon, éttermekben is terjesztjük.

Hirdetői USP

Budapest területén naponta 150 ezer példányban terjesztve

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Terjesztett Terjesztett
200 000
Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 24 068 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle