circle

Mindmegette

magazin

Termékprofil

A Mindmegette Magazin 2021-től már kéthavonta jelenik meg. A prémiumkategóriás gasztronómiai magazinban olvasható receptek az egész családnak szólnak. A „klasszikus” receptek mellett a „mentes” receptek is megjelennek a lapban. Egyszerű nyelvezettel, könnyen követhető, garantáltan sikert hozó receptekkel, továbbá különleges képi és vizuális megjelenéssel szólítja meg olvasóit.

Tartalmi fókuszok
család (háztartás)
egészséges életmód
gasztronómia

Célcsoport

A magazin olvasói jellemzően 20–60 éves, AB társadalmi státuszú nők és férfiak, akik tudatosan készülnek finom ételekkel családjuk vagy baráti társaságuk számára.

Hirdetői USP

Társaságkedvelő, gasztro témákra nyitott olvasókat ér el a magazin. A fokozódó olvasói érdeklődés miatt 2021-től már kéthavonta jelenik meg a kiadvány. A gasztro piacon erős márkanév, hiteles tartalommal.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Tervezett nyomott Tervezett nyomott
35 000
Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 421 576 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle