circle

Napló

megyei napilap

Termékprofil

Megyei napilapként helyi, egyedi információkkal és szolgáltatásokkal nélkülözhetetlen az olvasók számára. A kistérségek életével külön törődik önálló városi mutációs oldalakon (Veszprém, Pápa, Ajka, Várpalota, Zirc, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca, Sümeg). Benyomott mellékleteivel (Életmód, Szép otthon, Utazó, Lóerő, Programajánló) igazodik a megye sokrétű gazdasági, közéleti, társasági, kulturális igényeihez. Korszerű regionális napilapként megkerülhetetlen része Veszprém megye mindennapi életének.

Tartalmi fókuszok
bulvár
celebek
egészséges életmód
ezotéria
hírek
időjárás
infotainment
ingatlan
közéleti hírek
kultúra
sport

Célcsoport

A Naplót a megyei átlagnál aktívabb, iskolázottabb, vagyonosabb, 30-59 éves lokálpatrióták olvassák, akiknek fontos a tradíció, a család, a minőség. Tudatos fogyasztók, akik a vásárlás előtt informálódnak.

Hirdetői USP

A napilap garantált elérést biztosít, hiszen a példányszám 96 százaléka előfizetői példány. A Naplóval lojális olvasók érhetők el, akik megbíznak kedvenc napilapjuk tartalmában.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2021/1-4

Elérések

Reach Reach
61 479
Összesen értékesített Összesen értékesített
16 413
Előfizetéses Előfizetéses
15 707
NOK 2021/1-4, MATESZ Gyorsjelentés; 2021/Q4

Social media követők

Facebook icon 61 640 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

regionális honlap Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle