circle

Nemzeti Sport Magazinok

magazin

Termékprofil

Formula 1 – Autók, versenyzők, istállók, futamok, technikai újítások, sebesség, őrület! A Nemzeti Sport Magazin Formula-1-gyel foglalkozó kiadását a versenysorozat első futama elé időzítjük, hogy minden, a sportág iránt érdeklődő még időben, de első kézből értesüljön a legfrissebb információkról, és az első futamtól az utolsóig haszonnal forgathassa a kiadványt.
A Nemzeti Sport Magazin Labdarúgó Világbajnokság –Irány Katar! különszáma 100 oldalon jelenik meg a 2022 decemberben kezdődő labdarúgó VB előtt. A kiadvány minden fontos információt, háttéranyagot, elemzést tartalmaz, ami szórakoztat és segíti a szurkolást. Részletesen bemutatja a VB-n részt vevő válogatottakat, a csapatok sztárjátékosait, szövetségi kapitányát, selejtezőbeli mérlegét, a kisorsolt ellenfelekkel szembeni mérlegét, azaz a részt vevő válogatottakról ad teljes képet.
A Nemzeti Sport Magazin labdarúgó NB I-el foglalkozó számában minden megtalálható, ami a futball hazai élvonalában fontos és érdekes lehet. A bajnokság 12 csapatának mindegyikét hat oldalon mutatjuk be: amellett, hogy visszatekintünk az elmúlt szezonra, felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat, bemutatjuk a csapat edzőjét, valamint az ideális kezdőcsapatba bekerülő játékosokat.
A Nemzeti Sport Magazin Bajnokok Ligájával foglalkozó kiadványában bemutatjuk mind a 32, a BL főtáblájára jutó csapatot (csapatelemzés, edzői portré, BL-múlt, ideális kezdőcsapat, program, stadion). Kiemelten foglalkozunk a sorozat legnagyobb sztárjaival, visszatekintünk az elmúlt szezonra, felidézünk néhány BL-leget a múltból, és természetesen a címvédő kétoldalas csapatképe sem hiányozhat a magazinból.
A Kosárlabda magazin a hagyományoknak megfelelően a teljes hazai kosárlabdaidény alatt hasznos olvasmány, hiszen részletesen foglalkozunk minden férfi és női élvonalbeli csapattal: érdekes statisztikákkal kiegészítve elemezzük az elmúlt szezon szereplését, közöljük a játékoskeretet, valamint, hogy a nyári átigazolási időszakban kik jöttek és kik mentek el, bemutatjuk az együttes edzőjét, sőt ezen kívül minden NB I-es alakulatról egész oldalas csapatkép is készül.

Tartalmi fókuszok
sport

Célcsoport

Az adott sport téma iránt érdeklődő, jellemzően ABC-státuszú, 18-49 éves, városi férfi.

Hirdetői USP

A kiemelt sporteseményeket részletesen bemutató kiadványok egyedülállóak a magyar piacon, tematikus kapcsolódási lehetőséget nyújtva a rajongók elérésére. A kiváló minőségű, látványos képi világú magazinok, exkluzív hirdetői környezetet teremtenek.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Nyomott példányszám Nyomott példányszám
8 000
Mediaworks 2022

Social media követők

Facebook icon 628 654 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

kiadvány Médiaajánlat
napilap Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle