circle

Nemzeti Sport

napilap

Termékprofil

Minden, ami sport és ami mögötte van! A Nemzeti Sport Magyarország legrégebbi és egyetlen sportnapilapja. A magyar és nemzetközi sportélet történéseinek elhivatott közvetítője, szakmai összefoglalókkal, színes tudósításokkal, szerkesztői anyagokkal, hírekkel, eredmény közlésekkel és rendszeresen megjelenő mellékletekkel. Minden, a sport iránt érdeklődő olvasónak tartalmas kikapcsolódást nyújt, tájékoztat, véleményt mond és alakít.
A lapstruktúra gerincét a hazai, illetve a külföldi labdarúgás, kézi-, és kosár-labda és vízilabda adja, mindezek mellett a tradicionális magyar sikersportágakkal, látványsportokkal, az atlétikával, a tenisszel, valamint a technikai sportokkal foglalkozik kiemelten a lap. Természetesen az aktuális év nagy sporteseményei sem maradnak ki lapokból.
A Nemzeti Sport endszeresen megjelenő mellékletei: a régi időket idéző Népsport hétfőnként, az utánpótlás híreit összefoglaló Junior keddenként, a legjobbakat és példaképeket bemutató Sportkrém minden pénteken, valamint a hétvégente, szombatonként megjelenő Képes Sport.

Tartalmi fókuszok
ifjúsági tartalom és oktatás
infotainment
sport

Célcsoport

A Nemzeti Sportot elsősorban a 18–70 éves, aktívan sportoló vagy sportot kedvelő férfiak olvassák. A nagy nemzetközi eseményekről szóló cikkek és beszámolók a női célcsoportban is jelentős elérést mutatnak.

Hirdetői USP

Tematikájában az egyetlen, és ezért megkerülhetetlen sport napilap. A sport iránt érdeklődő célcsoport meddő szórás nélküli elérését garantálja.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2021/1-4

Elérések

Reach Reach
170 294
Összesen értékesített Összesen értékesített
20 565
NOK 2021/1-4, MATESZ Gyorsjelentés; 2021/Q4

Social media követők

Facebook icon 628 654 Social media követők (2022/3)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

kiadvány Médiaajánlat
magazin Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle