circle

unilife.hu

honlap

Termékprofil

Az UniLife felsőoktatási portálként elsőkézből, az Oktatási Hivatal szakmai támogatásával mutat irányt a fiataloknak és szüleiknek a pályaválasztás és az egyetemi élet útvesztőiben. A felsőoktatásba készülő, egyetemválasztás előtt álló fiatalokat és szüleiket, valamint a már felsőoktatásban tanuló hallgatókat megszólító, oktatási témákat fókuszba helyező portál, ami plusz szórakoztató tartalmakat is kínál.

Tartalmi fókuszok
ifjúsági tartalom és oktatás

Célcsoport

18 – 25 év közötti korosztály, a felsőoktatásba készülő, egyetemválasztás előtt álló fiatalok és szüleik, illetve már főiskolára, egyetemre járó fiatalok.

Hirdetői USP

Közvetlenül elérhető a 18-25 év közötti korosztály. A portálon pénzügyi tudatosságot, képzéseket, karrierlehetőségeket is ismertető cikkek, kvízek, interjúk és hírek nem csak a kiemelt felvételi időszakban jelennek meg. Az oldal szerkesztői egész évben elegendő érdekes és releváns tartalmat kínálnak igényesen és magas színvonalon az önmagukat kereső és a célorientált fiatalok számára egyaránt, melyekhez szponzorként érdemes csatlakozni. Olvasóink 30% Esomar AB státuszú, 72%-uk legalább középfokú végzettségű és 74%-uk városban él.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

DKT-gemius (15+ belföldi közönség, multiplatform), 2022/02 havi adat

Elérések

Multiplatform Multiplatform icon
1 000 napi ru
3 000 napi pv
30 000 havi ru
87 000 havi pv
Forrás: DKT-gemius (15+ belföldi közönség), 2022/02

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle