Button arrow

Látogatottsági csúcsok a kiemelt sportesemények alatt!

2021 legnagyobb sporteseményeit a hírfüggő rajongók a Nemzeti Sport napilapban, nemzetisport.hu és origosport.hu online oldalain felfokozott figyelemmel és izgalommal követték, így ezen termékek elérése rekordokat döntött a nyáron. Az olvasók nem véletlenül fordultak információért ezekhez a termékekhez, hiszen egyedi tartalmak, képes összefoglalók és szakmai elemzések tették színesebbé a sporthíreket.

Az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó esemény a Németország–Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzés másnapján (06.24-én) 641 240 egyedi látogató kereste fel a Nemzeti Sport Online-t, akik több mint 3,5 millió oldalletöltést generáltak, ami kimagaslik a sport oldalak között.

A Nemzeti Sport napilapból júniusban átlagosan 5 százalékkal többet értékesítettünk, mint az év megelőző 5 hónapjában, és így naponta 22.736-an vásárolták meg a terméket. (Forrás: MATESZ, 2021/Q1 és Q2 Gyorsjelentés)

A Tokyo-i Olimpia alatt is hasonló siker jellemezte az oldalak működését, tartalom kommunikációját. Az időeltolódás miatt sokan a reggeli összefoglalókból értesültek az eredményekről, de az „éberebbek és kitartóbbak” az élő közvetítések, hírfolyamok, beszámolók segítségével tájékozódtak a versenyekről.

Button arrow Vissza az aktualitásokhoz
Button arrow